Er zijn geen woningen gevonden. Probeer het opnieuw door het filter te wijzigen.

Ontmoet elkaar in de binnentuin!

In alles is voorzien in Amaryllis. Naast prachtige buitenruimten in de vorm van royale balkons, beschikken bewoners van het complex ook over een sfeervolle gezamenlijke binnentuin. Deze extra kwaliteit bevindt zich op de eerste verdieping in het hart van het gebouw en is exclusief toegankelijk voor bewoners en haar gasten. Door de open constructie aan de noordgevel van het gebouw krijgt de binnentuin een transparant en vriendelijk karakter en heeft u een vrij uitzicht over de omgeving. Dit biedt alle mogelijkheid om de buren te ontmoeten of gewoon heerlijk te genieten van de zon!

Berging en parkeerplaats

Bewoners van Amaryllis beschikken over een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage, sommige appartementen zelfs twee! en alle appartementen beschikken over een aparte privé fietsenberging in de kelder.

Parkeerplaatsen omgeving

keuken

De keuken is een belangrijke ruimte in huis geworden om samen met vrienden heerlijk te genieten van een lekkere maaltijd. Een moderne keuken heeft sfeer en is uitgerust met slimme kookapparatuur om tot opmerkelijke culinaire hoogstandjes te komen. De keukens in de appartementen van Amaryllis zijn standaard bijzonder compleet uitgevoerd met apparatuur van Siemens bestaande uit: een combi-magnetron, een gaskookplaat, een wandafzuigkap, een volledig integreerbare vaatwasmachine en een koel-vriescombinatie.Een fijne badkamer biedt elke dag weer die momenten van ontspanning.

sanitair

Genieten van het goede leven, dat is toch eigenlijk wat we allemaal willen? Voor veel mensen is een belangrijk onderdeel van dat genieten een badkamer waar je heerlijk tot rust kunt komen. De uitvoering van de badkamer in de woningen van Amaryllis is van hoge kwaliteit. Sanitair van Villeroy & Boch en luxe tegels en kranen van Grohe. Het sanitair van de toiletruimte bestaat uit een wandcloset met zitting/deksel, een closetrolhouder en een fonteintje. Het sanitair van de badkamer bestaat uit een wastafel met planchet, spiegel en mengkraan en de douchecombinatie bestaat uit een thermostatische douchemengkraan, douchekop en een zeephouder. Alle badkamers zijn in overleg aan te passen aan uw speciale wensen.