Uitnodiging bouwstart Amaryllis

Wij nodigen geïnteresseerden in een appartement in Amaryllis van harte uit om de bouwstart handeling van Amaryllis bij te wonen. Deze vindt plaats op woensdag 7 maart vanaf 9.00 uur in sfeervolle Pagodetenten op de bouwlocatie. Op deze dag hebben wij op de parkeerplaats in de Chrysantstraat (nabij het projectbord) verwarmde tenten geplaatst om u te ontvangen, waarna wij starten met de bouwhandeling op het bouwterrein. Wethouder Tjerk Wassenaar zal de eerste paalhandeling verrichten. Na de bouwstart handeling toont de aannemer u door middel van een BIM model de 3D modellen van Amaryllis: uniek en inspirerend! Onder het genot van een hapje en een drankje is er aansluitend volop gelegenheid om misschien wel uw nieuwe buren te ontmoeten!

Nog enkele appartementen te koop in Amaryllis!

De makelaars zijn aanwezig om u te informeren. Er ligt een uitgebreide brochure en prijslijst voor u klaar met alle specificaties van de fantastische appartementen in Amaryllis. Op dit moment zijn er nog enkele appartementen beschikbaar in diverse typen. De oplevering staat gepland in het voorjaar van 2019!
 


T  053 - 850 60 70
E  enschede@tenhag.nlT  053 - 485 22 22

Over Amaryllis

Amaryllis is een fantastisch gebouw waarbij de gehele begane grond zal worden ingenomen door verschillende winkels, waaronder een vestiging van Kruidvat. Op de drie verdiepingen daarboven worden 27 eigentijdse appartementen gerealiseerd die in woonoppervlak variëren van bijna 84 m2 tot 87 m2. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen royale buitenruimte. Alle appartementen hebben een of twee privé parkeerplaatsen in de stallingsgarage onder het complex. Amaryllis is bovendien voorzien van een prachtige sfeervolle binnentuin, exclusief voor haar bewoners!