Tim (25) kiest voor het comfort en de luxe van Amaryllis

‘Heerlijk’ schetst Tim, ‘nu nog even lekker sparen voor een leuk interieur en dan volgend jaar in mijn eigen appartement in Amaryllis’.


Tim was al enige tijd op zoek naar een mooie woning voor een betaalbare prijs. Na bezoeken aan bestaand woningaanbod kwam Tim op een moment uit in Hart van Stokhorst, aanvankelijk bij de appartementen van Bougainville. De kleinere typen waren helaas al verkocht en daarom liet Tim zich noteren voor het nieuwe woongebouw Amaryllis op advies van Hanneke ten Hag. Dit bleek een goede optie, want op de dag van de start van de Pre sale was zijn favoriete appartement nog vrij, een type C op de 1e woonlaag!

Vooral het fijne grote balkon, de binnentuin en de winkels op de begane grond gaan deze jonge starter veel wooncomfort brengen. Tim werkt als conciërge op het Maatman college en klust overdag al voldoende. Een kant en klare woning boven de winkels is dan ook fantastisch, er blijft zo veel tijd over om ook lekker te genieten. Tim schetst: ‘Je krijgt zoveel voor dit aankoopbedrag t.o.v. huren met deze lage rentestand: een mooi nieuw appartement, een groot balkon, een gezellige binnentuin, een parkeerplaats in de stallingsgarage en alle gemak en comfort van de winkels dichtbij.’

Bas Breteler, de eveneens jonge makelaar van ten Hag Makelaars voegt hier aan toe: ‘Je woont straks bovenop de ‘voorraadkast’ met drie supermarkten in de buurt en heb je geen zin, kun je snacken of naar Domino’s, ideaal!’ Tim geeft aan dat zijn vader hem geadviseerd heeft in het aankooptraject, wat best wel een flink traject is. Nu alles rond is volgen de leuke zaken, zoals het uitzoeken van de keuken naar keuze en het sparen voor een leuk interieur.