Hart van Stokhorst

Het totale plan Hart van Stokhorst in het noordoosten van Enschede nadert zijn voltooiing. Hier wordt een compleet nieuw woon- en winkelhart gerealiseerd met een breed aanbod aan voorzieningen en 450 parkeerplaatsen. In het voorjaar van 2019 wordt het laatste woon- en winkelgebouw ‘Amaryllis’ opgeleverd. De inrichting van het gebied met parkeerplaatsen is al vrijwel geheel voltooid. Alle appartementen zijn verkocht en verhuurd.

Bij oplevering zal sowieso de Kruidvat zicht vestigen in de uiterst rechtse winkelunit. Voor de overige luxe units met grote glaspuien die variëren van 59 tot ruim 400 m2 worden nog ondernemers gezocht die een aanvulling zijn op het reeds bestaande aanbod.

Met o.a. twee supermarkten, een drogist, twee bakkers, een vestiging van Domino’s, een reisbureau, een kapsalon en diverse andere winkels ervaren de bewoners van de verschillende woongebouwen zoals o.a. Oleander, Bougainville en Amaryllis alle gemakken van een compleet centrum op loopafstand van de luxe koop- en huurappartementen. Verder is er een huisartsenpraktijk gevestigd en kunnen bewoners van Enschede er terecht voor fysiotherapie. Het nieuwe woon- winkelgebied is dan nu ook al een levendig gebied. Hier vind je alles om je gelukkig te voelen in het kloppend hart van Stokhorst.

Alles om je gelukkig te voelen in het kloppend hart van Stokhorst